Top 10 tendințe de nuntă pentru anii 2023-2024: de la nunți intime la meniuri personalizate și caricaturiști profesioniști
Rezervă acum

Top 10 tendințe de nuntă pentru anii 2023-2024:

În urma pandemiei globale care a afectat întreaga lume în ultimii ani, industria nunților a fost una dintre cele mai afectate. Însă, odată cu revenirea la normalitate, se preconizează o creștere a cererii pentru nunți și o varietate de noi tendințe în ceea ce privește organizarea evenimentelor. În acest articol, vom explora cele mai populare tendințe pentru nunți în anii 2023-2024.

1.Nunțile în aer liber
Din cauza pandemiei, mulți oameni s-au obișnuit să petreacă mai mult timp în aer liber, și astfel nunțile în aer liber devin tot mai populare. Grădinile, parcurile, plajele și fermele sunt toate locuri minunate pentru organizarea unei nunți în aer liber. Este important să se ia în considerare vremea și să se planifice un plan de rezervă în cazul în care va ploua sau va fi prea frig.

2. Decorul natural și minimalist
Un decor natural și minimalist va fi una dintre cele mai populare tendințe pentru nunți în anii 2023-2024. În loc să se investească în decoruri extravagante, mulți miri vor opta pentru flori proaspete și simple, precum și pentru accesorii din lemn sau rafie. Acest stil de decor poate fi implementat în orice locație și poate fi personalizat în funcție de gusturile fiecăruia.
3. Colțurile tematice
În loc să opteze pentru un singur stil de decor pentru întreaga locație, mulți miri vor alege să își personalizeze nunta prin crearea unor colțuri tematice. Aceste colțuri pot fi destinate fotografiilor, zonei de dans, zonei pentru băuturi sau deserturi. Această tendință oferă ocazia de a adăuga unicitate și personalitate evenimentului.

4. Rochiile de mireasă colorate
Deși rochiile de mireasă tradiționale sunt întotdeauna populare, se preconizează că rochiile de mireasă în culori pastelate sau vibrante vor fi la modă în anii 2023-2024. Această tendință poate fi adoptată și de către invitați, care pot alege să poarte haine în aceeași nuanță sau în culori complementare.

5. Meniuri personalizate
Meniurile personalizate vor fi o altă tendință populară în anii următori. În loc să ofere un meniu standard pentru toți invitații, mulți miri vor colabora cu bucătarii și vor crea meniuri personalizate în funcție de preferințele fiecărui invitat sau grup de invitați. De asemenea, se preconizează că meniurile vegetariene și vegane vor fi tot mai populare.
6. Fotografii și videoclipuri în stil documentar
În loc să se opteze pentru fotografii și videoclipuri tradiționale, mulți miri vor alege să angajeze fotografi și videografi care să captureze evenimentul într-un stil documentar, adică să surprindă momentele autentice și naturale. Această tendință se potrivește perfect cu stilul minimalist de decor și se concentrează pe emoțiile și interacțiunile din timpul nunții.

7. Muzică live
Deși DJ-ii și playlist-urile pre-înregistrate sunt încă populare la nunți, se preconizează că muzica live va fi o tendință în creștere în anii 2023-2024. Un ansamblu de muzică live poate adăuga o atmosferă autentică și romantică evenimentului, iar muzicanții pot colabora cu mirii pentru a personaliza playlist-ul în funcție de preferințele lor.

8. Îmbrăcăminte casual și confortabilă
O altă tendință care se datorează pandemiei este îmbrăcăminte casual și confortabilă pentru nunți. Mulți miri vor alege să poarte haine mai lejere și confortabile, în locul costumelor rigide și rochiilor ample. De asemenea, se preconizează că încălțămintea confortabilă va fi preferată, astfel încât invitații să se poată distra și dansa în voie.

9. Caricaturist la nuntă
( Ne bucurăm că facem parte din acest top)
O tendință care se va bucura de popularitate în anii 2023-2024 la nunți este angajarea unui caricaturist. Această alegere este una care poate înlocui cabina foto clasică și poate adăuga un element unic și interactiv la eveniment. Caricaturiștii pot captura momentele unice din timpul nunții și pot oferi o amintire personalizată și distractivă invitaților. Acest serviciu poate fi oferit pe durata întregii nunți, astfel încât invitații să poată lua acasă o caricatură a lor împreună cu mirii.

În comparație cu cabina foto clasică, caricaturistul poate crea o experiență mai personală și interactivă, făcând ca invitații să se simtă parte din eveniment și să se amuze. De asemenea, caricaturistul poate lucra cu mirii pentru a crea o tematică specială pentru eveniment, oferind astfel o experiență unică și personalizată.

În concluzie, angajarea unui caricaturist la nunți este o tendință care va aduce un element unic și interactiv la evenimente. Acest serviciu poate înlocui cabina foto clasică și poate adăuga o notă de distracție și personalitate la nunta.

10. Nunți intime
După atât de mult timp petrecut în izolare și distanțare socială, nunțile intime vor fi o tendință populară în anii următori. Mulți miri vor opta pentru nunți cu un număr mai mic de invitați, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu cei dragi și să creeze o atmosferă mai intimă și personală.
În concluzie, anii 2023-2024 aduc o serie de tendințe noi și interesante pentru nunți, care se concentrează pe personalizare, autenticitate și confort. De la nunți în aer liber și decor minimal, la meniuri personalizate și muzică live, nunțile vor fi mai personale și mai autentice decât oricând..

Dacă sunteți în căutarea unei idei inovatoare pentru a personaliza și aduce un plus de emoție la nunta sau la orice alt eveniment special, atunci ar trebui să luați în considerare angajarea unui caricaturist profesionist pentru a desena invitații live. Este o modalitate unică de a oferi invitaților dumneavoastră o amintire personalizată și distractivă, care poate fi păstrată pentru totdeauna.

Caricaturiștii noștri talentați pot captura momentele unice din timpul nunții și pot crea caricaturi uimitoare și amuzante ale invitaților dumneavoastră în timp real. Serviciul nostru poate fi personalizat pentru a se potrivi cu tematica și stilul evenimentului dumneavoastră, astfel încât să puteți fi sigur că invitații dumneavoastră se vor distra și se vor simți parte din eveniment.

Nu ezitați să luați legătura cu noi pentru a discuta despre cum putem adăuga un plus de distracție și personalitate la nunta sau la orice alt eveniment special. Accesați secțiunea de contacte de pe site-ul nostru pentru a afla cum puteți lua legătura cu noi și pentru a primi o ofertă personalizată.
Pachete de preț pentru
orice eveniment
Pechetele sunt în dependență de numărul de ore și de ofertele actuale.
Noi folosim fișierele (cookies) și nu ascundem acest lucru.
Puteți dezactiva procesarea cookie-urilor în setările browserului.